close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  descopera-ne!

  CON SAP

  Constructii civile si industriale, fundatii si hidroizolatii, amenajari si finisaje interioare Suceava

  descopera-ne!

  CON SAP

  Constructii civile si industriale, fundatii si hidroizolatii, amenajari si finisaje interioare Suceava

  Firma Con Sap vine pe piata din Suceava cu o vasta paleta de activitati in domeniul constructiilor.
  Cu o echipa bine pregatita si constanta, dipunand de utilaje performante si fara sa se teama de provocari firma Con Sap isi face un renume in constructii atacand acele subdomenii care necesita munca, determinare si cunostinte.

  Totul incepe de la turnarea fundatiei

  • atat fundatii rigide  (se executa din beton) dar mai ales fundatii elastice cu armatura de otel (beton armat) 
  • montaj cofraje din beton, structuri beton

  De la trasarea constructiei pana la sapatura efectiva si ridicarea fundatiei, firma Con Sap ofera garantia lucrului bine facut.  Aceasta se realizeaza tinanad cont de caracteristicile terenului unde se realizeaza constructia, de specificul seismic al zonei dar si de nivelul de precipitatii – totul trebuie luat in considerare pentru ca imobilul construit sa reziste in timp si sa fie o constructie sigura si adaptata nevoilor clientului.

  pasul 2- ridicarea zidurilor – constructia la rosu

  Conform proiectului executat, zidaria unei case trebuie sa respecte planul constructiei, materialele specifice si timpul de executie.

  Finisaje si amenajari interioare

  Se stie faptul ca de munlte ori pretul amenajarilor interioare este aproape egal cu cel al constructiei propriuzise. In functie de materialele alese de dumneavoastra, acest cost poate fi mai mic sau mai mare, de aceea ne putem la dispozitia dumneavoastra serviciile de consultanta pentru a alege cele mai potrivite materiale pentru amenajarea interioara a locuintei.

  Constructii metalice – hale metalice si industriale

  Putem sa consideram ca in ce priveste halele metalice acestea sunt destinate atat depozitarii cat si fabricilor sau spatiilor comerciale.

  Intotdeauna avem in vedere materialul pe care il folosim in constructia halei metalice si precizia imbinarilor pe care le realizam cu suruburi din otel , care aduc rezistenta in timp constructiei.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.